+ 36 20-574-8691

Z+team Kft Budapest 1141 Erzsébet királyné útja 108-110

Rólunk

18Cégünk a Z+team Kft. a piaci kutatások fényében egy olyan autó- és vezetői  tér kialakítását álmodta meg, ahol a gépjármű és tulajdonosa is minden igényt kielégítő  szolgáltatásokkal találkozik.

Éjjel-nappal őrzött parkolónkban autójának biztonságos elhelyezésével, korszerű autómosónkban professzionális anyagokkal, környezet- és emberbarát szemlélettel állunk rendelkezésükre a hét minden napján!

Úgy ápoljuk és őrizzük autóját akárcsak a sajátunkat!

Munkánk során elsődleges szempont a gépjármű esztétikai értékének megóvása, ezért munkatársaink a legnagyobb odafigyeléssel és alapossággal végzik munkájukat.

A tisztítás során felhasznált vegyszerek mindegyike kipróbált, megbízható, környezetbarát.

slide3Autómosónk a környezettudatos magatartás jegyében bio technológiát használ, melynek során jóval kevesebb vizet fogyasztunk. A tisztítás nálunk egyet jelent az ápolással is, a felhasznált anyagoknak köszönhetően a színek megélénkülnek, a különböző elemek tovább megőrzik eredeti állapotukat, szépségüket.

A külső- és belső tisztítás mellett polírozással is állunk ügyfeleink szolgálatába, amely tökéletesen karcmentes ragyogást biztosít a karosszéria egészén. A nálunk szépen felpolírozott jármű az új autó érzetét kelti!

Autómosókban kizárólag megbízható, a munkafolyamatokat jól ismerő, szakértelemmel rendelkező munkatársakat alkalmazunk. A magas szintű szakmai ismeret mellett üzletpolitikánk második pillére  az ügyfélközpontú gondolkodás és a segítőkészség.

Ha fontos Önnek, hogy autóját ápolt, biztonságos környezetben tudja és mindeközben akár egy tisztításra is benevezné, guruljon be hozzánk!

Számunkra a legfontosabb, hogy a jármű tisztán, a tulajdonos pedig elégedetten és mosolyogva távozzon!

Szolgáltatásaink

Customer Dropping Off Car at MechanicSzolgáltatásaink között megtalál mindent, amire az Ön gépkocsijának szüksége lehet: autómosás, tisztítás, wax, bőrápolás, gumiápolás, viasz, fényezés, polírozás
Autóápolás:

Külső mosás: A jármű samponos kezelése után a külső felületek, kerékjáratok gőzborotvás tisztítása, külső üvegfelületek cseppmentesítése, a karosszéria és az ajtókeretek áttörlése, felnik lemosása.

Belső tisztítás: Az utastér kárpitrészeinek porszívózása, műanyag felületek portalanítása, ablakok tisztítása.

Műszerfal ápolás: A műszerfal speciális anyaggal történő kezelése, amely felélénkíti a műszerfal színét és késlelteti az anyag öregedését.

Külső műanyagápolás: A karosszérián lévő, nem színre fújt felületek ápolása.

Gumiabroncs ápolás: A gépjármű gumiabroncsainak speciális anyaggal történő ápolása.

Felni tisztítás: A gépjármű felnijének bepermetezése, amely hatékonyan feloldja az erős szennyeződéseket.

Bőrápolás: A járműben található felületek speciális anyaggal való kezelése, mely ápolja és fényesebbé teszi a bőrt.

Parkolás

slide224 órás őrzött parkolónkban autóját biztonságban tudhatja és aggodalmak nélkül végezheti napi feladatait.

Autóbérlés

alkalmi és tartós

Autóflották tárolása